METALUL CÂȘTIGĂ DERBY-UL

0
202

Victorie pentru Metalul Buzău în derby-ul seriei secunde din Liga a 3-a. Echipa din Crâng s-a impus cu 2 la 0, în meciul cu CSM Râmnicu Sărat, lidera la zi a play-off-ului.

Metalul a deschis scorul în minutul 20, după ce Arnăutu a fost omul potrivit la locul potrivit, reluând în plasă un balon scăpat nepermis în față de veteranul Costel Toader. Echipa din Buzău a păstrat avantajul până la pauză, iar în a doua repriză puteau majora scorul în minutul 55, dar Manea a șutat la câțiva centimetri pe lângă buturi.

Golul doi a venit după o cursă excelentă a lui Dani Mihai, urmată de o pasă perfectă către Manea. Jucătorul împrumutat de la Gloria a punctat fără emoții, iar meciul era aproape încheiat. Pe finalul partidei, râmnicenii au atacat cu înverșunare, însă apărarea Metalului a rezistat.

S-a încheiat 2 la 0, scor care încinge lupta pentru prima poziție, cele două echipe buzoiene fiind despărțite de doar un punct. De remarcat faptul că râmnicenii au fost însoțiți la meci de peste 150 de copii de la diferite grupe de vârstă ale clubului, micuța galerie încurajând CSM pe toată durata partidei.

Etapa viitoare, Metalul Buzău joacă la Bacău cu Aerostar, în timp ce CSM Râmnicu Sărat primește pe teren propriu pe Unirea Braniștea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + = 14