VICTORIE IMPORTANTĂ PENTRU GLORIA BUZĂU

0
191

Victoria extrem de importantă, sâmbătă, pentru Gloria Buzău, în cursa pentru promovarea în Liga 1! Pe stadionul din Crâng, formația buzoiană a învins Steaua București, la capătul unui meci echilibrat, însă cu ocazii mai mari în dreptul echipei lui Adrian Mihalcea.

Partida a fost una disputată încă din primele minute, ambele echipe având ocazii bune de a marca, nefinalizate însă. Repriza secundă a fost la fel de disputată, situațiile prielnice succedându-se la ambele porți. Golul a venit cu 20 de minute înainte de final, după o lovitură de colț la capătul căreia s-a aflat Ariel Lopez. Căpitanul Gloriei i-a depășit în aer pe Beța și Sabău, trimițând în poartă din marginea careului mic. Pe final, Gloria a reușit să mențină avantajul, ba chiar putea să majoreze scorul prin Lazăr. Tânărul buzoian a trecut elegant de Corbu, dar a șutat milimetric pe lângă bară. La rândul lor, steliștii puteau egala prin Chipirliu, dar fostul atacant al Buzăului a fost blocat excelent de portarul Denis Rusu.

Ultimele minute au consemnat câteva momente mai puțin obișnuite, cu Adrian Mihalcea eliminat de pe bancă și ovaționat de toți spectatorii buzoieni. Arbitrul Lucian Rusandu l-a eliminat de asemenea pe Sampaio, arătându-i mijlocașului brazilian de la Gloria două cartonașe în mai puțin de un minut.

Cu 37 de puncte, Gloria Buzău își consolidează locul 5, al doilea care merge la barajul de promovare, distanțându-se la 3 puncte de Unirea Dej.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 73 = 74