AU REUȘIT DOAR O REMIZĂ

0
278

Handbal Club Buzău a remizat, în weekend, în deplasare, cu  vecina de clasament „Știința” Bacău, 24 la 24.

După un început de meci ezitant, buzoienii au potolit iureșul gazdelor, reușind să egaleze cu nouă minute înainte de pauză și chiar să preia conducerea pe finalul primei reprize. Handbal Club a intrat la cabine cu un avantaj de două foluri: 13 la 11.

A doua repriză a început tot cu Handbal Club la controlul partidei, trupa buzoiană desprinzându-se la trei goluri avantaj,  15 la 12, în minutul 35. În continuare, echipa lui Armanu a jucat excelent în apărare, conservând un avantaj constant de două-trei goluri, care ducea cu gândul la o victorie, după o lungă perioadă nefastă. Nu a fost așa. Băcăuanii au revenit în ultimele zece minute de joc, egalând la 24 în minutul 58, iar ultimele secvențe ale meciului au fost dramatice. Buzoienii au ratat un șapte metri cu 24 de secunde înainte de fluierul final, însă băcăuanii nu au mai reușit să înscrie, chiar dacă au avut ocazia ultimului atac.

S-a încheiat 24 la 24, iar Handbal Club Buzău rămâne pe locul 9, cu 26 de puncte, la egalitate cu Vaslui, echipa de pe 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 77 = 87