„ȘCOALA DIN PARC” ÎNCEPE ÎN WEEKEND

0
212

Primăria Municipiului Buzău dă start în acest weekend, programului educational ,,Școala din Parc”. Astfel, începând din 8 aprilie,  în parcul Crâng, copiii,  dar și părinții pot lua parte la activități educative și se pot relaxa în mijlocul naturii într-un cadru prietenos și creativ.

Pentru început activitatile se vor desfășura în weekenduri, iar copiii vor putea participa la ateliere practice diverse: spectacole de teatru, cursuri de muzică, teatru, dans si pictură, întâlniri și ateliere de dezvoltare personală, activități de economie circulară și ecologie, ateliere stiințifice și tehnologice.

De asemenea copiii  vor face cunoștință cu TeoMagicool, un magician empatic și atent cu cei din jur, mereu dispus să ajute și facă publicul să râdă, dar și cu trupa Trei Parale, formată din tineri orășeni atrași de muzica tradițională.

O noutate pe care o aduce anul 2023 în cadrul proiectului este amenajarea unui spațiu de petrecere a timpului liber în incinta parcului Crâng.

Școala din parc este un proiect educațional și cultural finanțat de Primăria Municipiului Buzău prin Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” Buzău.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

43 + = 47