PAS GREȘIT PENTRU GLORIA BUZĂU

0
201

Pas greșit pentru Gloria Buzău în tentativa de a se califica în play-off-ul Ligii secunde de fotbal. Ieri, pe stadionul din Crâng, trupa lui Adrian Mihalcea a fost egalată pe finalul meciului, de FC Brașov. Și a pierdut două puncte prețioase.

Gloria a deschis scorul în prima repriză, prin Dudu. Brazilianul a plasat balonul de la 13 metri, cu latul, fără nicio șansă pentru Ureche, goalkeeperul oaspeților. Echipa buzoiană a controlat, în general, prima repriză, însă fără mari ocazii de a majora scorul.

În a doua parte a întâlnirii, brașovenii au fost periculoși, mai ales pe atacurile venite din flancuri. Relu Stoian s-a opus egalării în trei rânduri, păstrând avantajul gazdelor. Oaspeții au crezut în șansa lor, egalând când nimeni nu se mai aștepta. Zoran Mitrov, intrat pe final în locul lui Tudor Oltean, avea să aducă un punct echipei brașovene, în prelungirile meciului, în minutul 90+4, după o centrare perfectă din stânga a lui Dumbravă.

Egalul de ieri complică lucrurile pentru Gloria Buzău. Cu 27 de puncte, trupa din Crâng se menține momentan pe locul 6, însă contracandidatele la play-off încă nu au disputat meciurile din această etapă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 + = 65