VOR SĂ AJUNGĂ ÎN PLAY-OFF

0
196

CSM Râmnicu Sărat este, în acest sezon, surpriza Ligii a 3-a de fotbal. Cu cea mai bună defensivă din seria a II-a, doar 7 goluri primite, buzoienii sunt printre favoriții la baraj, dacă nu chiar la promovare.

În perioada de iarnă, râmnicenii au efectuat doar două transferuri, ambele în compartimentul ofensiv. Este vorba despre Ricardo Mihalache, revenit de la Ceahlăul, și Dorin Burlacu, sosit la echipa antrenată de Marius Tîrîlă de la Gloria Buzău. De asemenea, s-au alăturat lotului Cosmin Ionescu și Daniel Cuțitaru, tineri formați în pepiniera proprie.

CSM Râmnicu Sărat a început seria amicalelor din iarnă cu un eșec împotriva Gloriei Buzău, 1 la 3. De asemenea, râmnicenii au cedat, 1-2, la Buftea, cu echipa din Ilfov. A urmat un cantonament efectuat la Reghin, stagiu de pregătire în care formația din Rm. Sărat a dispus cu 2 la 1 de CSM Sighișoara.

Pe agenda celor de la CSM s-a aflat și un amical cu Dinamo, meci pierdut, 1 la 3, după revenirea din stagiul de pregătire. Ulterior, râmnicenii au mai jucat cu Gheorghe Doja, impunându-se cu 3 la 1. Până la reluarea campionatului, jucătorii lui Marius Tîrîlă vor mai juca cu CSM Bacău, de două ori, cu Gugești și Afumați.

Obiectivul echipei râmnicene este, deocamdată, accederea în play-off. CSM este lidera la zi a seriei a 2-a, la patru puncte distanță de Metalul Buzău și la 5 de ocupanta ultimului loc al podiumului, Unirea Braniștea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + = 19