CONSILIUL JUDEȚEAN PROMOVEAZĂ BUZĂUL LA TÂRGUL DE TURISM

0
265

Consiliul Județean Buzău este prezent la Târgul de Turism al României, eveniment care se desfășoară în perioada 23-26 februarie, la Centrul Expozițional Romexpo.

În cadrul celui mai mare eveniment al industriei ospitalității românești, vor fi promovate destinațiile de vacanță cele mai atractive ale județului Buzău,  precum și cel mai recent teritoriu acreditat UNESCO, Geoparcul „Ţinutul Buzăului”.

Pentru prima dată, judeţul Buzău este prezent, atât cu stand propriu, cât şi la standul oficial al României. Geoparcul „Ținutul Buzăului” va promova valorile românești alături de Geoparcul Internațional UNESCO „Țara Hațegului” şi de alte două geoparcuri aspirante, Oltenia De Sub Munte (din Vâlcea) și Carpaterra (din Brașov).

Totodată, Consiliul Județean Buzău  a lansat astăzi, la nivel național ,aplicația “Descoperă Buzăul”, platformă online, unde, orice deținător de smartphone sau tabletă va putea primi informații utile despre obiectivele turistice, serviciile de cazare sau evenimentele culturale, din județul Buzău.

Platforma online va fi administrată de Consiliul Județean Buzău și este, practic, un ghid digital al județului. Aplicația este destinată, atât buzoienilor, cât și turiștilor din toată țara, cărora le sunt oferite informații referitoare la cele mai atractive obiective turistice și evenimente din zonă, la servicii de cazare, restaurante, puncte și birouri de informații turistice. Reprezentanții Consiliului Județean Buzău precizează că platforma „Descoperă Buzăul” va suferi îmbunătățiri periodic, în funcție de nevoile utilizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

64 + = 73