ÎNFRÂNGERE DEZAMĂGITOARE

0
193
Sursa foto: Arhivă

SCM Gloria Buzău a suferit încă o înfrângere dureroasă, la Cisnădie și se îndepărtează de locurile care îi pot aduce o calificare în cupele europene. Eșecul este cu atât mai dezamăgitor cu cât Măgura Cisnădie, altă dată echipă de Europa, face un sezon mediocru, fiind abia pe locul 9 în clasament.

După o primă repriză echilibrată, în care ambele combatante s-au aflat, pe rând, la conducere, formația din Cisnădie a intrat la cabine cu avantaj minim, 13 la 12. Asta deși handbalistele din Buzău avuseseră la un moment dat un avantaj de 3 goluri, conducând cu 10 la 7.

În partea a doua, jucătoarele de la Gloria s-au întrecut în greșeli, ratând din poziții incredibile. Inspirația a lipsit și pe faza de apărare, premisă care nu avea cum să nu ducă la încă o înfrângere. Măgura Cisnădie a fost clar echipa mai bună, adjudecându-și meciul cu 25 la 22.

În urma acestei înfrângeri, SCM Gloria Buzău a coborât pe locul 5, cu 34 de puncte, fiind depășită de Dunărea Brăila. Buzoiencele mai păstrează doar șanse teoretice pentru ocuparea primelor patru poziții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 8 = 9