ÎNVINȘI ÎNCĂ O DATĂ

0
234

Continuă seria înfrângerilor suferite de Handbal Club Buzău în fața celor de la CSM Focșani. Trupa vrânceană s-a impus și în weekendul trecut, chiar în sala Romeo Iamandi din Buzău.

Prima repriză a fost marcată de tracul buzoienilor, care nu au reușit să se impună în niciun moment. Nenumăratele erori, speculate aproape de fiecare dată de vrânceni au dus echipa din Focșani la o diferență de patru goluri, meritată, la pauză: 14-18.

Nici în partea secundă, Handbal Club Buzău nu a arătat ca o trupă care se poate bate de la egal la egal cu una dintre cele mai omogene echipe din Liga Zimbrilor. Oaspeții au condus constant, iar cu cinci minute înainte de final meciul era încheiat, întrucât Focșaniul se detașase la șase goluri.  Reușitele semnate de Dumitrana și Mane, pe final au contact doar pentru statistici. S-a terminat 29 la 31, scor care ar putea da senzația, cumva, că partida a fost una echilibrată.

În etapa următoare, Handbal Club Buzău va juca, sâmbătă, 18 februarie, la București, cu Steaua. În Liga Națională, Buzăul este pe locul 9, cu 19 puncte acumulate în 17 etape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =