AU OBȚINUT O VICTORIE CHINUITĂ

0
187

SCM Gloria Buzău s-a chinuit, duminică, pe teren propriu, cu CSM Târgu Jiu, o nou promovată, dar capabilă să se bată pentru orice posesie.

Prima parte a meciului fost extrem de echilibrată, ba chiar cu un plus pentru gorjence. Oaspetele au condus de 9 ori, în timp ce Buzăul a punctat de cele mai multe ori, grație realizărilor individuale. Gloria a reușit să stabilească egalitatea, în finalul primei părți, 11 la 11.

Debutul părții secunde a aparținut buzoiencelor. Gloria a trecut  în avantaj, ba chiar s-a desprins la două goluri. După un time-out cerut de antrenorul oaspetelor, partida s-a schimbat însă, din nou. În numai câteva minute echipa Târgu-Jiu a revenit pe tabelă și chiar s-a distanțat la 3 goluri: 19-16. Din fericire handbalistele de Gloria au revenit și s-au apropiat la un singur gol. A urmat și egalarea și chiar desprinderea pe tabela de marcaj. Pe final, buzoiencele au reușit o victorie chinuită nerecomandată cardiacilor: 25-24.

Cele trei puncte obținute duminică seară urcă Buzăul până pe locul patru, eligibil pentru calificarea în cupele europene. Buzoiencele, cu 34 de puncte, sunt la egalitate cu Rapid (locul 3) și Râmnicu-Vâlcea (locul 5), ambele cu câte un meci mai puțin disputat.

Etapa viitoare, SCM Gloria Buzău merge la Cisnădie, echipă în vizibil regres față de sezoanele anterioare. Partida este programată pentru 19 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 16 = 19