TRANSFER SPECTACULOS ÎN LIGA A 3-A

0
178

Mutare spectaculoasă la Voința Limpeziș! Echipa buzoiană din Liga a 3-a a ajuns la un acord cu Hamza Younes (se citește Iunes), atacantul tunisian mutat la Ploiești urmând să și joace, dar și să antreneze la Voința. Contractul său va fi ca jucător, deoarece nu poate fi legitimat ca antrenor, având în vedere că nu deține licență.

Hamza, în vârstă de 36 de ani, nu va merge singur la Limpeziș, ci îl va avea alături pe Marian Teodorescu, fost antrenor la Băicoi, Cornu sau Petrolul 95 Ploiești. Africanul va fi prezentat oficial la echipa buzoiană pe 21 ianuarie, când are loc reunirea. Hamza Younes va fi legitimat ca jucător la Voința Limpeziș, dar va primi și puteri de antrenor principal. Hamza Younes a renunțat la cariera de fotbalist profesionist la începutul anului 2022, când s-a despărțit de divizionara secundă Concordia Chiajna.

Voința Limpeziș a promovat în vara trecută în Liga 3 după ce a fost campioana Ligii a 4-a Buzău și a câștigat controversatul baraj cu Victoria Gugeşti, campioana județului Vrancea.

După primele 15 etape, formația buzoiană a acumulat doar 5 puncte, dintr-o victorie și două remize, are golaveraj 20-56 și ocupă locul 9, penultimul, în Seria a 2-a a Ligii 3, având-o sub ea pe fosta divizionară secundă Dacia Unirea Brăila (2 puncte) și imediat deasupra pe Dinamo Bacău (10 puncte).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + = 3