PREGĂTIRI PENTRU CALIFICAREA ÎN PLAY-OFF

0
190

Gloria Buzău va lupta pentru calificarea în play-off în ultimele meciuri din sezonul regulat, confruntări care vor avea loc anul viitor, iar ulterior, dacă situația îi va permite, pentru promovare. Acesta e obiectivul declarat al formației din Crâng, motiv pentru care a fost deja conturată perioada de pregătire.

Gloria Buzău se va reuni pe 16 ianuarie, iar într-o primă fază se va pregăti pe plan local. Începând cu 30 ianuarie și până la 10-11 februarie, echipa buzoiană va merge într-un stagiu de pregătire centralizat. În cele aproape două săptămâni de cantonament, Adrian Mihalcea va testa nivelul fotbaliștilor și va încerca să îmbunătățească jocul echipei în 3-4 meciuri amicale.

Până peste aproximativ o lună, Gloria Buzău are de reglat și situația accidentaților, pentru că sunt câțiva fotbaliști care au acuzat probleme medicale în ultima parte din 2022.

Printre jucătorii care nu au putut ajuta Gloria în ultimele meciuri, din cauza unei accidentări serioase se numără și Valentin Alexandru. El s-a accidentat în prima repriză a partidei cu Oțelul Galați, de la începutul lunii noiembrie, duel care a avut loc în etapa a 12-a a Ligii 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =