SUSPENDATE PENTRU ERORI DE ARBITRAJ

0
201

Mariana Agliceriu și Mirabela Turdean, arbitrii partidei dintre SCM Gloria Buzău, liderul Ligii Naționale de handbal feminin, și Minaur Baia Mare au fost suspendate 3 etape, pentru erori de arbitraj. Meciul s-a disputat  la finalul lunii noiembrie, la Buzău, iar Gloria s-a impus cu 31-30, la capătul unui meci „cu cântec”.

Oficialii clubului oaspete au fost total nemulțumiți de arbitrajul Marianei Agliceriu și al Mirabelei Turdean și au acuzat nu mai puțin de 35 de erori ale cuplului de arbitri, 28 în favoarea celor de la Gloria Buzău și 7 care au favorizat Minaur. Conducerea băimărencelor a folosit un clip video în care erau trecute în revistă toate greșelile de arbitraj și a depus un memoriu la Federația Română de Handbal, în vederea luării unor măsuri împotriva celor doi arbitri.

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Handbal a analizat cazul și a luat decizia: Mariana Agliceriu și Mirabela Turdean au fost suspendate trei etape.

Chiar dacă a părăsit Liga Europei, SCM Gloria Buzău are un parcurs fără greșeală în campionat, unde a adunat opt victorii din tot atâtea meciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 64 = 70