NOI REGULI DE VIZITĂ ÎN SPITALE

0
192

Noi reguli pentru vizitele la spital. Nu pot depăși 10 minute pentru pacienții internați la terapie intensivă sau 30 de minute pentru cei internați în celelalte secții.

Noul program de vizite în spitalele din România, impus prin ordinul ministrului Sănătății, trebuie adus la cunostinta vizitatorilor, fie pe retelele de socializare, fie prin afise amplasate la intrările în unitățile sanitare.Dacă este vorba despre un salon cu trei paturi, atunci pacienții vor fi vizitați pe rând, și nu toți în același timp, iar într-un salon cu patru până la șase paturi, pot primi vizite doi pacienți, concomitent.Vizitarea pacienților în Secția Terapie Intensivă este permisă zilnic doar pentru 10 minute, cu posibilitatea de prelungire cu acordul medicului.

Vizitatorii au obligația să poarte echipament de protectie și să folosească dispenserele, la intrarea și ieșirea din spital. Toți  trebuie să respecte instrucțiunile personalului din spital privind măsurile interne de prevenire a transmiterii infecțiilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =