ÎNFRÂNGERE LA FINAL DE AN

0
164
Foto arhivă

Handbal Club Buzău a încheiat anul cu o înfrângere. Jucătorii lui Gabriel Armanu au pierdut meciul disputat acasă împotriva celor de la Poli Timișoara, cu 27-29.

Handbal Club Buzău a început bine partida și a dat impresia că nu va avea probleme cu cei de la Poli Timișoara. Apoi, oaspeții au echilibrat jocul, iar scorul pauzei a fost 15 – 13 pentru buzoieni. La revenirea de la vestiare, handbaliștii gazdă au ținut de scor, doar până în minutul 44, când Poli a dat semne clare de revenire, iar soarta partidei a început să se răstoarne. La final a fost 29 la 27 pentru timișoreni, spre dezamăgirea antrenorului Gabriel Armanu.

Înainte de startul partidei, la îndemnul echipei, publicul a respectat tradiția de a arunca jucării de pluș pe teren, în cadrul campaniei “Fă o bucurie, donează o jucărie”, acțiune dedicată copiilor proveniți din familii nevoiașe.

Handbal Club Buzău intră în vacanță pe locul 10 în Liga Zimbrilor, cu cinci victorii, un egal și nouă înfrângeri. Campionatul va fi reluat la începutul lunii februarie, când echipa buzoiană va avea meci în deplasare, cu CSM Odorheiul Secuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 39 = 46