O CURSĂ CU MULTE CONCLUZII

0
242
Sursa foto: Facebook//Cosmin Răileanu

Toți participanții la trafic trebuie să manifeste prudență și să circule cu viteza legală, iar autoritățile să ia măsuri pentru reducea numărul accidentelor rutiere, inclusiv prin montarea unor separatoare de sens. Sunt concluziile trase de omul de afaceri Cosmin Răileanu, în urma cursei parcurse în alergare, pe o distanță de 150 de km, de la Bacău până la Râmnicu Sărat. Râmniceanul spune că a fost implicat într-o cursă foarte grea, într-un trafic infernal.

Prin această cursă, Cosmin Răileanu a vrut să atragă atenția asupra pericolelor de pe drumul european 85, unde circulația se desfășoară într-un mod haotic. Antreprenorul din Râmnicu Sărat e convins că anumite măsuri de siguranță impuse în trafic ar reduce numărul accidentelor rutiere. Răileanu spune că o porțiune de drum, de pe drumul european 85, în zona Vrancei, este foarte periculoasă. Cu toate că vizibilitatea este redusă, mulți șoferi circulă cu viteză foarte mare.

Râmniceanul spune că, în urma acestei acțiuni, nu așteaptă un răspuns din partea autorităților, ci așteaptă să se întâmple ceva. Cursa a avut rolul de a sensibiliza atât autoritățile, care ar trebui să monteze separatoare de sens, cât și participanții la trafic, care ar trebui să fie mult mai atenți și mai prudenți.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 60 = 67