ELIMINATĂ, DIN NOU, DIN CUPELE EUROPENE

0
195

A treia aventură europeană consecutivă a handbalistelor de la SCM Gloria Buzău s-a încheiat, ca și precedentele, prematur, după numai o singură manşă tur-retur. Sâmbătă seară, în returul de la Malaga, cu Costa del Sol, din turul 2 preliminar al Ligii Europene, echipa buzoiană a fost doar o umbră a formației care domină Liga Florilor și a pierdut clar, cu 30-24.

Deși avea de apărat un avantaj fragil, de doar un gol (32-31), în urma victoriei din urmă cu o săptămână, din tur, de la Sala Sporturilor, Gloria a fost depăşită clar la toate capitolele. Buzoiencele au oferit o primă repriză jalnică, Malaga intrând la vestiare cu un avans de şapte goluri, 17-10!

Nici în repriza secundă Gloria nu a reușit să încurce jocul ofensiv al handbalistelor din Spania. Fără consistență în atac și cu o apărare șubredă, formația buzoiană a fost o umbră a echipei care acum câteva zile a zdrobit Râmnicu Vâlcea. Cea mai mică diferență dintre cele două echipe a fost de 4 goluri, în două rânduri, dar revirimentul nu mai avea cum să se producă.

La final, s-a încheiat 30-24, un rezultat absolut meritat pentru Malaga, echipă care merge în turul 3 al Ligii Europene. Acum, handbalistele de la Gloria Buzău se pot consola doar cu gândul că vor avea un calendar mai puțin încărcat într-un sezon al Ligii Florilor care se anunță teribil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

49 + = 54