IMPACT TRAGIC

0
255

Tragedie cumplită la ieșirea din municipiul Botoșani spre Iași. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, după ce un autoturism  condus de un tânăr, de 28 de ani, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o mașină condusă de un șofer in vârstă de 44 de ani. Pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani au ajuns de urgență la locul accidentului, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, din care si cea de terapie intensiva mobile. Ei au constatat că șoferul de 28 de ani era rănit și blocat în interiorul mașinii. Acesta a fost scos din autoturism și predat unui echipaj medical. Celălalt șofer, de 44 de ani, era inconștient și a fost resuscitat minunte bune, dar, din pacate, fara succes.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe șosea, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele produceri accidentului rutier. Șoferul de 28 de ani este cercetat penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =