CALIFICARE FĂRĂ PROBLEME

0
264
Sursa foto: progresulspartac.com

Victorie și calificare fără probleme pentru Gloria Buzău în play-off-ul Cupei României, după ce a învins, ieri, detașat, 4 la 0, echipa prahoveană CS Blejoi.

Formația din Crâng a intrat la cabine cu avantaj minim, după reușita lui Dragoș Lazăr, din minutul 31. În a doua parte a meciului, buzoienii s-au dezlănțuit și au înscris de 3 ori, prin Gaitan (minutul 50), Vârtej (minutul 63) și Blejdea (în minutul 75).

Adversarul de ieri al Gloriei, echipă care evoluează în Liga a III-a, a produs o reală surpriză în runda a doua a Cupei României, eliminând-o pe Metalul Buzău, la loviturile de departajare.

Potrivit noului format al Cupei României, pus în aplicare de Federație începând din acest sezon, în următoarea fază a competiției vor intra și opt dintre echipele primului eșalon. Câștigătoarele meciurilor de baraj vor fi repartizate în șase grupe a câte patru echipe.

Gloria Buzău va juca, duminică, în campionat, cu Dinamo, de la ora 11:00, pe stadionul din Crâng. Bucureștenii au obținut și ei, ieri, în Cupa României, o victorie clară, 3-0, în fața formației CS Tunari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =