VICTORIE CHINUITĂ A GLORIEI BUZĂU

0
286
Sursa foto: progresulspartac.com

Gloria Buzău a reuşit prima victorie după două etape în care nu câștigase decât un punct, în egalul cu Slatina. Ieri după-amiază, în Crâng, în ultimul meci din etapa a 5-a, echipa buzoiană s-a impus la limită, 2-1, în faţa nou-promovatei CS Dumbrăviţa.

În partida de ieri, formația din Crâng a căutat doar să-şi adjudece cele 3 puncte puse în joc şi să mai schimbe impresia după ultimele două rezultate. Buzoienii au deschis scorul în minutul 25, prin Dinko Trebotic, aceasta fiind și unica reuşită până la pauză.

Gloria şi-a dublat avantajul în minutul 56, după ce Vali Alexandru a transformat un penalty acordat după un fault comis în careu asupra aceluiaşi Trebotic. Tot din penalty au redus din diferenţă şi oaspeţii, 8 minute mai târziu, moment în care care Daniel Vârtej a primit al doilea „galben” şi a fost eliminat. Adrian Ungureanu l-a învins pe Stoian de la 11 metri. Cu un om în minus mai bine de o jumătate de oră, Gloria a știut să iasă din situația complicată, păstrând posesia și evitând destul de ușor rarele momente de pressing ale oaspeților

În urma celor trei puncte acumulate ieri, Gloria Buzău a urcat  pe loc de play-off, cu 10 puncte, însă urmează o deplasare cât se poate de dificilă, la Iași. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul din Copou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 34 = 37