START BUN PENTRU UNII, SLAB PENTRU ALȚII

0
261

Metalul Buzău și CSM Rm, Sărat continuă să impresioneze în debutul de campionat, în timp ce Voinţa Limpeziş demonstrează că al treilea eșalon este o căciulă prea mare pentru echipa nou promovată.

După victoria cu 1-0 din derby-ul cu CSM Focşani, Metalul Buzău a trecut, sâmbătă seară, în fața propriilor suporteri, şi de Dinamo Bacău, scor 2-0 (la pauză 1-0). Cele două goluri au fost marcate de Ştefan Nedelcu (în minutul 30) şi Adrian Moldovan (în minutul 71).

Cu punctaj maxim după primele două etape este şi CSM Rm. Sărat, care s-a impus în deplasarea de la Lieşti, scor 1-0 (la pauză 0-0), unicul gol fiind marcat de Matei Constantinescu (în minutul 77). În prima rundă, echipa râmniceană surclasase cu 9-0 pe Dacia Brăila.

În schimb, Voinţa Limpeziş arată că acomodarea cu Liga a 3-a este foarte grea. După înfrângerea cu 3-8, la Bacău, cu Aerostar, în primul meci de pe teren propriu de la promovare, Voinţa a cedat, și sâmbătă, cu 0-4, scor stabilit încă de la pauză, în faţa gălăţenilor de la Unirea Braniştea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 11 = 17