VICTORIE IMPORTANTĂ PENTRU GLORIA BUZĂU

0
280

Gloria Buzău a reușit o victorie importantă, sâmbătă, în Pantelimon, într-un meci cu Metaloglobus, o echipă incomodă, cu jucători experimentați. S-a văzut asta încă din startul partidei, în minutul 3, când bucureștenii au și înscris, prin căpitanul Ovidiu Herea, cu o lovitură de cap. Puţin mai târziu, Matiş a nimerit transversala dintr-un şut-centrare, fiind imitat în celălalt careu de același Ovidiu Herea.

Egalarea a venit în minutul 24, după o cursă în flancul drept a lui Alex Munteanu. Veteranul din Mediaș a pasat excelent în spate, la punctul cu var, acolo de unde Blejdea, excelent plasat, a reluat imparabil. Același Blejdea a fost la originea celui de-al doilea gol al Gloriei. După o centrare din flancul stâng, Cristi Ciobanu a reluat în plasă din șase metri, după ce „i-a luat” fața lui Daniel Grosu.

La reluare, echipa din Crâng a ţinut să absoarbă presiunea gazdelor şi să-şi asume riscuri cât mai puţine. Golul al treilea al Gloriei a venit târziu, cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar, fiind semnat de același Cristi Ciobanu. Grație celor trei puncte obținute, Gloria Buzău se menține în plutonul fruntaș al echipelor favorite la play-off. Etapa viitoare, echipa buzoiană va întâlni, pe teren propriu, în Crâng, pe CSM Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 65 = 72