HOROSCOP 24 -30 IUNIE 2022

0
154

Berbec – Ești hotărât să schimbi multe în viața ta, lucru foarte bun, dacă te focalizezi pe scopuri importante și de durată. Strălucirea pe care o emani va atrage în preajma ta admiratori, dar și personaje curioase, care până la urmă îți vor pune bețe în roate.

Taur – Ești gânditor și destul de retras. Controlează-ți atitudinea, pentru că astfel relațiile cu ceilalți se vor desfășura anost și în detrimentul tău. Sănătatea rămâne vizată. Tu îți ești cel mai bun prieten și terapeut, iar acum sunt momente bune de a folosi aceste atribute.

Gemeni – Ești înconjurat de prieteni, care te vor ajuta să descâlcești ițele din segmentul profesional. Totuși, unii sunt nesinceri și vor doar să epateze în fața ta. Cântărește bine cele spuse de alții și hotărăște doar tu cu tine ce vei face mai departe. Odihnește-te mai mult!

Rac – Ești preocupat de cariera profesională şi de imaginea ta în ochii celorlalți. Fii prudent în relațiile cu șefii, pentru că unii vor încerca să te încurce prin întrebări-capcană. Însă, prin situațiile ivite vei putea soluţiona conflicte vechi. Fii prudent și nu te lăsa în totalitate pe mâna altora.

Leu – Este un moment bun de a achita datorii, de a face planuri de investiții, de a discuta cu ceilalți despre îmbunătățirea situației financiare comune. Totuși ar fi bine să te rezumi la strictul necesar în tot ce ține de cheltuieli și să eviți datoriile de orice fel.

Fecioară – Achită datorii, informează-te cu privire la sporirea economiilor sau discută cu cei apropiați despre posibilități noi de câștig. Sfârșitul săptămânii aduce situaţii dinamice în plan socio-profesional. Relaţiile sociale vor cunoaşte turnuri noi, foarte dinamice. Prudență, discernământ, răbdare!

Balanță – Relaţiile parteneriale sunt în prim plan, lucrul în echipă este la ordinea zilei, dar se pare că îți este dificil să te concetrezi pe ceea ce ai de făcut sau pe dialogurile cu ceilalţi. Evită cheltuielile nefondate! Rezervă momente și pentru relaxare, plimbări în aer liber sau discuții amicale cu cei dragi.

Scorpion – Fii prudent și ocupă-te serios de sarcinile tale de lucru. Relațiile colegiale sunt tensionate și puțin probabil să primești sprijin de la alții. Sănătatea va da semne deosebite și este bine să le iei în calcul. Sunt vizate afecțiunile vechi, însă se pot evidenția și altele noi.

Săgetător – Relațiile cu cei dragi te solicită mult, însă sunt zile bune pentru a lămuri chestiuni vechi și pentru a pune la punct planuri noi fie pentru distracții, fie pentru activități comune de genul hobby. Reconsideră propriile repere în viaţă și oamenii cărora le acorzi încredere.

Capricorn – Activităţile domestice şi relaţiile cu membrii familiei sunt preocupări importante. Ambianța familială este destul de tensionată, dar cu farmecul tău nativ poți restabili armonia și echilibrul în viața ta și a celor dragi.

Vărsător – Ești vorbăreț, ceea ce spui este important, astfel că se vor aduna mulți în preajma ta. Unii sunt sceptici vizavi de pledoariile tale. Totuși ar fi bine să vorbești direct, la obiect și mai ales oferă sfaturi numai la cererea expresă a celorlalți. Sunt posibile multe călătorii pe distanțe scurte.

Pești – Cheltuielile se vor evidenția, atât pentru nevoile tale personale, cât și pentru mofturile sau nevoile celor dragi. Foarte animat este și segmentul relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Fii prudent în ceea ce spui, pentru că totul poate fi interpretat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rezolvă Captcha 2 + = 8