ÎNTÂLNIRE PE TEME ACTUALE

0
257

Buzoienii trebuie să fie conștienți de urmările dezastruoase pe care le pot avea arderile necontrolate de vegetație uscată. Aceasta a fost mesajul pe care autoritățile buzoiene l-au transmis, la finalul săptămânii trecute, la Râmnicu Sărat, în cadrul unei întâlniri organizate de Prefectura Buzău, cu primari și secretari de comune, dar și cu șefii Inspectoratului Școlar Buzău și directorii unităților de învățământ. În cadrul întâlnirii s-au dezbătut și alte probleme actuale ce vizează recenzarea populației și posibilitatea achiziționării de microbuze școlare electrice.

Reprezentanții Prefecturii consideră că oamenii trebuie să conștientizeze riscurile la care se expun atunci când incendiază vegetația uscată. Parlamentarii buzoieni speră ca în urma acțiunilor de informare demarate în unitățile de învățământ, elevii să transmită acasă mesajul cu privire la riscul producerii incendiilor.

În cadrul întâlnirii s-a subliniat și importanța promovării energiei verzi în cadrul unităților de învățământ. Primarul din Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, consideră că astfel de întâlniri sunt extrem de oportune. Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu” din municipiul Râmnicu Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =