DEBUT CU DREPTUL PENTRU NOUL ANTRENOR AL ECHIPEI SCM GLORIA BUZĂU

0
306
Sursa foto: Gloria Buzău Handbal//Facebook

Victorie de senzație pentru SCM Gloria Buzău și debut cu dreptul pentru noul ei antrenor, Adrian Chiruţ. Sâmbătă seară, la Bistriţa, într-un meci din prima etapă a returului Ligii Naționale feminine de handbal, echipa buzoiană a obținut o victorie clară, la primul meci al antrenorului sucevean pe banca buzoiencelor.

După un joc aproape perfect, Gloria Buzău a zdrobit, practic, la ea acasă, una dintre cele mai puternice echipe din campionat, cu numeroase internaţionale şi cu al doilea cel mai mare buget din Liga Naţională. Cele două formații au fost egale doar în primele 15 minute ale jocului, după care echipa buzoiană a depășit Gloria Bistrița la toate capitolele, impunându-se atât în atac, cât și în apărare.

La capătul a 60 de minute de pus în ramă, fetele lui Adrian Chiruţ s-au impus cu scorul de 30-22 (la pauză 17-11). Maria Shteriova a fost, şi de această dată, într-o formă de zile mari, cele 9 reuşite de pe parcursul meciului cântărind decisiv în economia rezultatului final. Pentru SCM Gloria Buzău, urmează derby-ul cu Rapid Bucureşti, sâmbăta viitoare, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 5 =