VICTORIE PREȚIOASĂ PENTRU SCM GLORIA BUZĂU

0
299
Sursa foto: Arhivă

Victorie extrem de prețioasă pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău, în duelul, de pe teren propriu, cu rivala Minaur Baia Mare. Prima repriză a stat sub semnul echilibrului, oaspetele reușind să mențină un ritm admirabil, chiar dacă veneau după o partidă din cupele europene. Gloria s-a desprins în două rânduri la trei goluri, dar Minaur a revenit de fiecare dată, pe fondul relaxărilor elevelor lui Romeo Ilie. La pauză, buzoiencele conduceau cu 13 la 12, un scor care-i ținea cu sufletul la gură pe spectatorii din incinta Sălii Romeo Iamandi.

În a doua parte a meciului, Handbalistele de la Gloria au intrat mai decise decât adversarele lor. Buzoiencele au speculat greșelile, s-au desprins din nou la 3 goluri și se părea că partida e tranșată, cel puțin la nivel psihologic. Avantajul de 2-3 goluri s-a menținut până aproape de final, însă, oaspetele au revenit în meci, după două aruncări ratate de Andreea Rotaru.

Din fericire, Gloria a mai înscris o dată și a dus scorul la 28 la 26. Minaur a mai înscris o dată, dar nu a mai avut puterea să egaleze. S-a încheiat 28 la 27, o victorie care dau Gloriei speranțe încă la o calificare în cupele europene, deși are un program draconic, în returul de campionat. Cu 22 de puncte, buzoiencele egalează Dunărea Brăila, dar buzoiencele au disputat o partidă în plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

88 + = 92