PATINOAR PE STRĂZILE DIN RÂMNICU SĂRAT

0
410

Străzile din Râmnicu Sărat au devenit un adevărat patinoar. Ploaia înghețată căzută zilele acestea a creat haos în oraș. Dacă pe principalele bulevarde ale orașului s-a acționat cu material antiderapant, pe trotuare s-a format un strat de gheță pe care oamenii nu se încumetă să calce. Situația este cunoscută și de autoritățile locale, care susțin însă că este foarte greu să se lupte cu un astfel de fenomen meteo.

Autoritățile locale spun, totuși, că nemulțumirile râmnicenilor sunt nejustificate, pentru că pe trotuare se poate acționa doar manual, iar personalul ADP și Acvaterm este insuficient pentru a rezolva situația pe toate străzile orașului. Responsabilitatea de a curăța trotuarele revine cetățenilor care locuiesc la case, agenților economici și asociațiilor de proprietari.

Reprezentanții Poliției Locale reamintesc locuitorilor, societăților și asociațiilor de proprietari, obligațiile și responsabilitățile pe care le au. Ei îi avertizează pe cei care încalcă legea că pot fi sancționați. Dacă situația nu va fi gestionată corect de către Poliția Locală, instituția ar putea intra în vizorul administrației locale.

Edilul din Rm. Sărat, Sorin Cîrjan, face în continuare apel la cetățeni să intervină în fața curții sau a spațiului commercial pe care îl dețin și să curețe trotuarele. În această dimineață, echipele Administrației Domeniului Public împrăștiau nisip, pe câteva bulevarde ale orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =