ÎNFRÂNGERE PREVIZIBILĂ

0
360
Sursa foto: Facebook/HC Buzau 2012

Înfrângere oarecum previzibilă pentru Handbal Club Buzău, duminică seară, la Sala Sporturilor, în ultimul eveniment sportiv cu public înainte de intrarea în vigoare, pentru următoarele 30 de zile, a noilor restricții. Într-un meci din etapa a 8-a a Ligii Nationale de handbal masculin, formația buzoiană a fost învinsă de Potaissa Turda, cu 31-35. Deși, de la promovarea în primul eşalon, a pierdut toate partidele disputate împotriva Potaissei, Handbal Club Buzău a sperat totuși într-o surpriză.

Cel puțin asta a lăsat de înteles şi startul partidei, în care Buzăul a avut inițiativa şi s-a aflat în multe rânduri şi la conducere. Asta până în minutul 21, când s-a consemnat egalul: 10-10. Apoi, echilibrul s-a rupt şi Turda a preluat conducerea, pe care n-a mai cedat-o până la final. La pauză ardelenii  conduceau cu 13-10, dar au avut şi un avantaj maxim de 9 goluri, 29-20, cu 10 minute înainte de final.

Cu Turda mai relaxată, buzoienii au controlat finalul meciului, pentru o diferență ceva mai uşor de acceptat: 31-35! În urma acestei partide, Handbal Club Buzău îşi păstrează în continuare locul 8 în ierarhia Ligii Nationale. Urmează o pauză mai lungă până la următorul joc al formației buzoiene, joi, 11 noiembrie, în deplasare, cu Steaua Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =