ACTIVITATE INTENSĂ ȘI ÎN VACANȚA PARLAMENTARĂ

0
442

Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor nu vor lua pauză nici în vacanța parlamentară.  Deputatul AUR de Buzău, Nicolae Roman spune că are stabilită o agendă bogată, în perioada în care ceilalți parlamentari vor lipsi de la serviciu. El se va deplasa, atât în județul Buzău, cât și în județul Vâlcea pentru a da o mână de ajutor colegilor de partid. ,,În vacanța parlamentară, în marea majoritate a timpului, și mă refer la cele două luni care urmează, le voi petrece atât în județul Buzău, cât și în județul Vâlcea, fiindcă așa cum vă spuneam acum o lună de zile, județele care nu au parlamentari AUR trebuie acoperite, iar noi să ajutăm colegii noștri din aceste județe ca să dezvolte organizații”, a explicat Nicolae Roman, deputatul AUR de Buzău.

 Tot în timpul vacanței parlamentare, deputatul Nicolae Roman își propune mai multe întâlniri cu intelectuali din comune și orașe, persoane reprezentative la nivelul comunităților, pentru a încerca să îi atragă în AUR și pentru a aduce, astfel, partidului său, mai multă valoare. ,,Vom avea în atenție oameni de valoare din fiecare localitate și în acestă vară eu voi face tot ce îmi stă în putere să vorbesc cât mai mult cu fruntașii comunelor și cu fruntașii orașelor. Fruntașii comunelor și orașelor nu înseamnă partea administrativă, ci partea intelectuală a acestei probleme”, a mai adăugat Nicolae Roman.

Parlamentarul AUR spune însă că, deși partidul său este dispus să atragă oameni noi, înregimentările nu vor fi făcute decât în anumite condiții: ,,Îi atenționez pe toți cei care vor veni către noi că funcțiile în acest partid înseamnă, în primul rând, responsabilitate. Pentru ca partidul să beneficieze întotdeauna  de competență și valoare maximă din partea responsabililor, membri,trebuie să cedeze permanent funcțiile celor mai eficienți rămânând în echipă și revenind în acea funcție sau alta, ori de câte ori este nevoie.”  

La jumătate de an de la preluarea mandatului, deputatul de Buzău este mulțumit de activitatea sa parlamentară. De altfel, el a depus la Camera Deputaților raportul de activitate pe primele șase luni, așa cum au făcut și ceilalți parlamentari AUR. Pe lângă activitatea sa în comisii, Nicolae Roman a adresat și două interpelări Ministrului Mediului și Ministrului Culturii. Deputatul AUR de Buzău consideră că va urma o vară fierbinte pentru toți românii, nu atât din cauza arșiței, ci a prețurilor, care au explodat în ultima vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

85 + = 90