AMENZI PESTE AMENZI LA RÂMNICU SĂRAT, PENTRU NERESPECTAREA MĂSURILOR IMPUSE DE ORDONANȚELE MILITARE

0
1942

Numai în ultimele 24 de ore, oamenii legii au aplicat 115 sancțiuni. De asemenea, o persoană a fost dusă în centrul de carantină de la Buzău, pentru că nu a fost gasită la domicliu. În prezent, în municipiul Râmnicu Sărat, 601 persoane se află în izolare la domiciliu. Pe de altă parte, Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat se află în plin proces de organizare. Personalul medical este instruit și pregătit  pentru a trata eventualele cazuri de infectare cu coronavirus.

De asemenea, societatea Acvaterm și Adminstrația Domeniului Public au intensificat acțiunile de dezinfecție pe străzile din municipiu. Astăzi, utilajele acționează în cartierele Costieni și Extindere Costieni. Autoritățile din Râmnicu Sărat intenționează să intensifice acțiunea de dezinfecție în zilele următoare, astfel încât să se intervină pe toate străzile din oraș.

Până acum, 246 bătrâni fără aparținător au fost luați în monitorizare și sprijin de Direcția de Asistență Socială. De asemenea, în zonele de blocuri, asociațiile de proprietari fac eforturi pentru a intensifica activitățile de dezinfectare, ținând cont de resursele materiale și umane pe care le au la dispoziție. Acestora le-au fost repartizate responsabilități de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență în ceea ce privește sporirea acțiunilor de dezinfectare în scările de bloc.

Asociațiile solicită râmnicenilor sprijin în această perioadă prin punerea la îndemână de către proprietari a unor resurse de apă (bidoane umplute), pe casa scării sau la ușă, venind totodată cu recomandarea către proprietari de a-și amplasa la ușă un covoraș / mochetă îmbibate în clor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 53 = 54