LUCRĂRILE DE MODERNIZARE ÎN MUNICIPIUL RÂMNICU SĂRAT CONTINUĂ

0
871

Lucrările de modernizare a municipiului Râmnicu Sărat continuă în ritm alert. Este precizarea primarului Sorin Cîrjan care afirmă că acțiunile vizează și cele doua parcuri din cartierele Anghel Saligny si Slam Râmnic. De asemenea, continuă lucrările de reabilitare și restaurare a Colegiului National ,,Al. Vlahuță”. Primăria Râmnicu Sărat se concentrează și asupra proiectului privind creșterea mobilității urbane prin investiții cu caracter integrat în infrastructura de transport public. În prezent, autoritățile elaborează documentația pentru achiziții și proiectare de lucrări.

De asemenea, autoritățile din Râmnicu Sărat elaborează documentația pentru achiziții în vederea dotării Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului Municipal. În urma proiectului, în valoare de 2 milioane de euro, Ambulatoriul va fi dotat la standarde înalte, iar serviciile oferite pacienților vor fi de cea mai buna calitate. Primăria lucrează și la elaborarea documentației tehnice și obținerea avizelor în vederea eliberării autorizației de construire în cazul cele 30 de locuințe pentru tineri, care se vor construi prin ANL.

Potrivit primarului, lucrările vor demara până la sfârșitul anului. Un alt proiect care se implementează la Râmnicu Sărat și va fi finalizat în câteva luni se referă la implementarea de soluții informatice integrate pentru simplificarea serviciilor pentru cetățeni și mediul de afaceri precum și optimizarea procedurilor administrative la nivelul municipiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =