Încă o zi liberă de la Guvern

0
880

Guvernanţii au decis joi, 20 iulie, ca ziua de luni, 14 august să fie liberă pentru angajaţii din sectorul public. Asta înseamnă că bugetarii vor avea un week end prelungit, care va începe de pe 13 august şi se va termina marţi 15 august, când era liber de Sfânta Maria.

Chiar dacă vor sta acasă patru zile salariaţii din sectorul public vor recupera ziua în regim normal, în data de 19 august sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la data de 25 august.

“Facilitatea nu se acordă locurilor de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producție sau specificului activității. De asemenea, pentru funcționarea justiției ca serviciu public, dispozițiile prezentei hotărâri nu se aplică magistraților și altor categorii din cadrul instanțelor judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în data de 14 august 2017 și nici participanților în aceste procese”, se arată în comunicatul transmis de Executiv.

În plus, toate operațiunile de încasări prin virament în relația cu instituțiile de credit, aferente datei de 14 august 2017, se înregistrează în contabilitatea unităților teritoriale ale trezoreriei statului cu data de 14 august 2017, precizează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here