INTERVENȚII CU APARATURĂ MODERNĂ LA SPITALUL MUNICIPAL RÂMNICU SĂRAT

0
787

Aparatură medicală modernă și echipamentele achiziționate de Spitalul Municipal Râmnicu Sărat au fost deja puse în funcțiune. Investiția a fost posibilă datorită unei finanțări primite din partea Ministerului Sănătății, în valoare de 1,5 milioane de euro. Primăria Râmnicu Sărat  a cofinanțat o parte din investiție.

Printre principalele investiții în aparatura medicală de la Spitalul din Râmnicu Sărat  se numără echipamentele moderne achiziționate pentru Compartimentul de Sterilizare,  Blocul Operator, Secția de ATI, dar și noua linie laparoscopie. Medicii din Râmnicu Sărat  spun că noile aparate medicale sunt absolut necesare unui act medical de calitate:

Prin noua linie modernă de laparoscopie, numărul intervențiilor chirurgicale a crescut simțitor. Medicii Râmnicu Sărat  consideră că noile echipamente oferă pacienților o garanție în plus că sunt pe mâini bune. Pe parcursul anului trecut, în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat  au avut loc ample lucrări de modernizare și renovare. Vizate au fost secția ATI și Blocul Operator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 70 = 76