Premieră teatrală de succes

0
99

Premieră de succes pe scena Teatrului Municipal „Maior Gheorghe Pastia” din Focșani. Regizorul Adrian Damian a pus în scenă o adaptare modernă după piesa dramaturgului venețian Carlo Goldoni, „Bădăranii”. Spectacolul s-a jucat cu casa închisă, focșănenii fiind cuceriți de jocul actorilor.

 

Sala arhiplină a Teatrului „Maior Gh.Pastia” din seara premierei „Bădăranii” a confirmat încă o dată că focșănenii sunt mari amatori de dramaturgie. De data aceasta iubitorii Thaliei au urmărit o comedie spumoasă în regia lui Adrian Damian, piesă ce a fost adaptată pentru timpul modern, acțiunea desfășurându-se în perioada interbelică. De la costume și până la muzică, totul a întregit jocul actorilor care nu a fost cu nimic mai prejos decât cel de pe o scenă bucureșteană.
Alături de actorii profesioniști, pe scenă s-a aflat și Andrada, o elevă de 17 ani,  care a făcut o pasiune pentru teatru și care a jucat pentru prima oară în fața unui public pretențios.

Spectatorii au ieșit din sală binedispuși,  după un spectacol de aproape o oră și jumătate. Cu toții au apreciat jocul echipei de actori din Focșani care au dat viață personajelor comice din piesa lui Goldoni.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ