VICTORIE IMPORTANTĂ PENTRU GLORIA BUZĂU

0
236

Victorie mare obținută de Gloria Buzău în cursa pentru promovare directă. După patru remize consecutive, echipa din Crâng s-a impus, duminică, pe teren propriu, în fața principalei contracandidate, Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 1-0.

Gloria a atacat încă din startul partidei și a avut câteva situații bune de a marca. Golul a venit în  minutul 27, reușita aparținându-i lui Ovidiu Perianu, care a fost servit excelent de Dobrosavlevici. Stoperul buzoienilor a urcat excelent în atac și a trimis la marginea careului, iar Perianu a reluat balonul aproape de bară, fără reacție din partea portarului din Miercurea Ciuc.

În partea a doua a meciului, Gloria s-a retras și a cedat inițiativa oaspeților, mizând pe cartea contraatacului. Așa a și reușit să mai aibă câteva bune ocazii de a înscrie la șuturile lui Rădulescu și Benzar. De această dată, echipa buzoiană a reușit să conserve rezultatul, oaspeții neavând nicio oportunitate clară de gol.

În urma acestei victorii, Gloria Buzău a acumulat 41 de puncte în clasament și a urcat pe locul 4, al doilea direct promovabil, în condițiile în care în fața sa sunt Corvinul și Șelimbăr, ambele cu câte 45 de puncte și fără drept de promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 53 = 62