MEDICI NOI LA SPITALUL JUDEȚEAN BUZĂU

0
382

Vin medici noi la Spitalul Județean Buzău. Mai mulți specialiști s-au înscris la concursurile organizate, în ultima perioadă, și au și obținut posturile. Printre cei care vor ajunge în curând la Buzău se află trei medici chirurgi, un medic neonatolog, un medic urgentist, dar și trei medici ATI, secție unde este mare nevoie de specialiști.

Vești bune vin și de la Cardiologie, secție vitală, dar care, la Buzău, a avut activitatea suspendată două săptămâni, anul trecut, din lipsă de medici. În prezent, secția de Cardiologie are trei medici, doi cu contract la spital și unul pe colaborare, precum și patru rezidenți care au decis să facă gărzi în Spitalul Județean. În ciuda acestor noi angajări, unele secții au în continuare nevoie specialiști.

La Neurochirurgie nu există nici măcar un specialist care să efectueze intervenții specifice, iar la Oncologie din cele patru posturi este ocupat doar unul. De asemenea, la Pediatrie sunt ocupate toate cele șapte posturi de medici, dar trei pediatri sunt în concediu de creștere a copilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + = 23