ÎNCĂ UN EGAL PENTRU GLORIA BUZĂU

0
282

Încă o etapă din play-off, încă o remiză pentru Gloria Buzău. De această dată, echipa din Crâng a încheiat la egalitate, partida disputată, duminică, pe terenul Unirii Urziceni.

Prima ocazie de gol a aparținut buzoienilor, în minutul 23, după o recuperare la mijlocul terenului a lui Akhmatov, care a pătruns în viteză până aproape de careul oaspeților și i-a pasat ideal lui Rădulescu. Tânărul mijlocaș a încercat să scoată din joc un adversar și a tras apoi slab, fără probleme pentru Rusu. Și formația din Slobozia putea înscrie pe final de repriză, dar Greab a intervenit salvator la șutul expediat de Purece.

Gloria a deschis scorul imediat după pauză, prin Chică-Roșă. Angajat de Perianu, vârful echipei buzoiene a înscris cu un șut fără preluare. Gloria a încercat să mărească avantajul și se părea că toate cele trei puncte vor merge la Buzău, în condițiile în care Unirea nu și-a creat ocazii mari. A venit însă o execuție de excepție a lui Afalna din minutul 82, care a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Camerunezul lăsat prea liber la marginea careului a șutat cu exteriorul, în vinclul porții lui Greab.

S-a încheiat, 1 la 1, rezultat nefavorabil pentru Gloria, în condițiile în care Csikszereda  a reușit să învingă Corvinul. Cu 37 de puncte, formația buzoiană a ajuns pe locul 5, la un punct de echipa din Miercurea Ciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =