PRIMARUL COMUNEI COCHIRLEANCA, NICOLAE STANCU, A FOST REȚINUT

0
215

Primarul comunei Cochirleanca, Nicolae Stancu, viceprimarul Enache Dumitru, dar și un alt funcționar al Primăriei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați, astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat.

Măsura survine după ce, anchetatorii au descins ieri la Primăria Cochirleanca, dar și la locuința primarului, care are calitatea de suspect într-un dosar în care sunt cercetate mai multe aspecte cu grave consecințe asupra mediului înconjurător. Plângerile în urma cărora a fost deschis acest dosar arătau că primarul Nicolae Stancu ar fi coordonat activități de colectare, incendiere și îngropare a deșeurilor, dar și că rețeaua de canalizare amenajată în comună este nefuncțională. Ca urmare, au existat deversări de dejecții pe terenuri virane, dar și pe ulițele comunei.

Nu în ultimul rând, ancheta vizează faptul că stația de epurare în care s-au investit sume importante este nefuncțională, iar apele uzate în loc să fie epurate sunt deversate pe terenuri din vecinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

50 + = 51