O NOUĂ INVESTIȚIE SUBSTANȚIALĂ ÎN BUZĂU. VALOAREA PROIECTULUI SE RIDICĂ LA 4 MILIOANE DE EURO

0
263

Investiție importantă a Primăriei Buzău în sistemul de alimentare cu apă și canalizare. Este vorba despre o investiție de 4 milioane euro, aprobată de Consiliul Local, în vederea realizării unei rețele de apă, canalizare şi epurare a apelor uzate pe Şoseaua Constanţei. Proiectul este finanțat prin Fondul de Mediu și vizează o lucrare pe o suprafață de 7 mii de metri pătrați. Valoarea extrem de ridicată a investiției a stârnit, însă, nemulțumiri din partea unor consilieri locali. Aceștia consideră exagerată valoarea proiectului.

Primarul Constantin Toma consideră că, deși au mai apărut probleme în derularea altor proiecte, acestea au fost remediate pe parcurs.

De-a lungul timpului, de mai multe ori buzoienii au reclamat greșeli sau nereguli privind implementarea unor proiecte de către administrația locală. Este vorba despre realizarea rondului de la Podul Drăgăcii, despre resistematizarea Bulevardului Unirii prin introducerea sistemului inteligent de management al traficului, reabilitarea celor trei artere Unirii, Transilvaniei şi Industriilor și despre reabilitarea Pieței Dacia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 28 = 31