GREVĂ GENERALĂ LA POȘTA ROMÂNĂ

0
140

Sindicatul Lucrătorilor Poștali de la Poșta Română intră în grevă de astăzi, însă conducerea companiei de asigurări că nu vor exista întârzieri în plata pensiilor și nici în funcționarea tuturor celorlalte servicii.

“Vreau să îi asigur, în primul rând, pe toţi cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naţionale „Poşta Română” că nu va exista nicio persoană care să nu îşi primească drepturile în termen, în luna aprilie! Toate pensiile vor fi distribuite la timp, până la 15 aprilie, aşa cum ne-am angajat până acum! Informaţiile cu privire la afectarea populaţiei sunt false şi sunt transmise cu rea-credinţă!”, a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Poştei Române.

Protestatarii cer majorarea salariilor cu 400 lei net și creșterea sporului de loialitate.

Conducerea companiei susține însă că escaladarea conflictului de muncă este artitificială, mai ales că doar 20% din totalul salariaților au aderat în scris la acest demers, declanșat de sindicatul care a respins toate ofertele propuse la negocierile începute încă de la finalul anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 75 = 82