SFÂRȘIT DE MARTIE, CU TEMPERATURI DE VARĂ

0
203

Luna martie se încheie cu un adevărat val de căldură. În următoarele zile temperaturile vor depăși pragul unei zile de vară aproape în toată țara, iar local se vor atinge valori record pentru această perioadă, de până la 29 de grade.

Vineri, vremea va fi neobișnuit de caldă, cu soare din plin pe tot parcursul zilei. Norii vor lipsi de pe cer, așadar, nu sunt semne de ploaie și doar în zona montană, la altitudini mari, va ploua trecător iar vântul se va intensifica pe creste, cu viteze de peste 90 de km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra intre 17 și 25 de grade.

Și la munte se va încălzi, un moment foarte bun pentru plimbare în natură. Nu sunt semne de ploaie, doar vântul va fi insistent pe creste, va bate cu viteze de peste 90 de km/h. Prin stațiuni temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru sfârșitul lui martie.

Sâmbătă, temperaturile vor continua să crească și va fi neobișnuit de cald pentru această perioadă. Vremea se va menține frumoasă, iar vântul se va înteți în zona montană. Maximele vor fi cuprinse între 22 și 28 de grade.

Duminică avem parte tot de vreme caldă și frumoasă în majoritatea zonelor din țara, iar temperaturile maxime vor fi mai mult de vară și vor ajunge la 29 de grade prin unele zone.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 7 = 15