O DECIZIE PERSONALĂ DE A NU MAI CANDIDA

0
202

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a confirmat astăzi că a renunțat să mai candideze la un nou mandat în fruntea administrației județene în favoarea președintelui PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu. ,,Am fost puțin egoist și m-am gândit la mine!” a spus Neagu, care a anunțat că a luat această decizie după o perioadă lungă de analiză a activității sale în administrație și în politică.

Petre Emanoil Neagu spune că a primit numeroase mesaje prin care i se cerea să nu plece de la șefia Consiliului Județean, chiar după apariția informațiilor potrivit cărora PSD îl va susține pentru această funcție pe Lucian Romașcanu.

Neagu precizează că odată ce va renunța la șefia Consiliului Județean Buzău, se va orienta către un post de parlamentar la  București, urmând a fi pe listele PSD pentru Camera Deputaților, după Marcel Ciolacu, la alegerile din 8 decembrie.

Petre Emanoil Neagu nu a negat că a fost curtat și de alte partide, care și-ar fi arătat susținerea politică pentru o candidatură la conducerea Consiliului Județean Buzău. El spune că experiența sa în administrația publică i-ar putea fi de un real ajutor în calitatea sa de parlamentar. De aceea nici nu se va afla pe lista de consilieri judeețeni. Discuții privind scoaterea lui Neagu din cursa electorală au fost și în 2020, în urma unui conflict dintre primarul Constantin Toma și șeful Consiliului Judetean Buzău, însă, până la urmă, după discuții ample mediate de Marcel Ciolacu, social democrații l-au ales drept candidat pentru Consiliul Județean tot pe Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =