INVESTIȚII PENTRU ÎNFRUMUSEȚAREA ORAȘULUI

0
318
Sursă foto:ADP/Facebook

Noi investiții, la Rm. Sărat, pentru înfrumusețarea orașului. Adminstrația Domeniului Public a demarat lucrări de amenajare a parcurilor, a locurilor de joacă, de înfrumusețare a spațiilor verzi din zona blocurilor, precum  și de reabilitare a sensurilor giratorii. În aceste zile, o echipă a societății amenajează sensul giratoriu de la intrarea în municipiul Râmnicu Sărat dinspre Buzău.

Conducerea ADP intenționează să amenajeze cât mai multe spații verzi din municipiu. Reprezentanții societății spun că, după ploile căzute în ultima perioadă, echipele trebuie să realizeze și acțiuni de tundere a ierbii în oraș.

În această primăvară, Administrația Domeniului Public a realizat mai multe lucrări de înfrumusețare a orașului. Astfel, spațiile publice în mai multe zone au fost modernizate și reabilitate. În cartierul Zona Pod, pe Dig, s-au eliminat pomii fructiferi din zona blocurilor și s-au plantat arbori, trandafiri și gard viu. Și Parcul Orizont a fost modernizat, iar zona va deveni o oază de verdeață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + = 17