ÎNCĂ O ÎNFRÂNGERE PENTRU HANDBALISTELE BUZOIENCE

0
233

Handbalistele de la SCM Gloria Buzău n-au reușit să convingă nici în deplasarea de la Craiova. Buzoiencele au fost învinse de SCM Craiova cu 28-26, la capătul unui meci fără o miză deosebită în ierarhia campionatului.

Prima parte a meciului a fost echilibrată, chiar dacă oltencele au fost în avantaj mai mereu. Gloria a reușit să egaleze în câteva rânduri, dar, la pauză, s-a văzut condusă cu 13 la 12.

Și repriza a doua a început sub semnul echilibrului, însă, după 10 minute, Craiova s-a distanțat la trei goluri. A fost momentul în care handbalistele din Buzău au cedat, fiind conduse chiar și cu 5 goluri. Spre final, Gloria a redus din handicap, însă golurile au venit prea târziu pentru a mai conta în economia partidei. S-a încheiat 28 la 26 pentru SCM Craiova, rezultat care nu influențează foarte mult situația din clasament.

SCM Gloria Buzău a rămas pe locul 7, cu 28 de puncte, și nu mai poate retrograda, dar nici nu mai poate prinde cupele europene. Singura speranță a buzoiencelor pentru o evoluție europeană este Cupa României. Pentru a se califica însă între primele patru echipe, Gloria trebuie să învingă, astăzi, Rapid București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 4 =