VICTORIE DETAȘATĂ PENTRU METALUL BUZĂU

0
274

Metalul Buzău continuă șirul victoriilor detașate. Ultima sa victimă este chiar CSM Rm. Sărat, de care a trecut cât se poate de clar, cu 5 la 0.

După un început de meci aparent echilibrat, cel puțin pe tabela de marcaj, Metalul s-a desprins spre finalul primei reprize. Adrian Moldovan, în minutul 38, și Tudor Saim, în minutul 45, au înscris pentru un 2-0 la pauză. Echipa buzoiană nu s-a mulțimit cu puțin nici în partea a doua a partidei și a mai punctat de trei ori prin Borțoneanu, Chika  și Alin Manea.

Înfrângerea din weekend îi trimite pe cei de la CSM Râmnicu-Sărat în play-out, după ce în sezonul trecut luptaseră umăr la umăr cu Metalul, pentru șefia clasamentului seriei. Râmnicenii vor evolua în play-out cu Dacia Unirea, Hamangia Baia, Voința Limpeziș, Viitorul Ianca și Șuțești.

Metalul va începe play-off-ul din postura de lider detașat și va beneficia și de meciul în plus pe teren propriu în cele nouă runde ale play-off-ului. În prima etapă, buzoienii vor juca, pe 30 martie, pe teren cu gălățenii de la Unirea Braniștea. În etapa a doua este programat derby-ul seriei, cu CSM Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =