HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 25 – 31 MARTIE 2024

0
124

Berbec

Ai putea descoperi că unele relații ar trebui încheiate sau că anumite dinamici sau modele interpersonale pur și simplu nu mai funcționează pentru tine.
Ascultă-ți inima și dă-ți voie să faci schimbările de care ai nevoie. Poate fi un moment de cotitură și în carieră. Dacă nu te simți apreciat la locul de muncă, s-ar putea să găsești curajul necesar să închei colaborarea și să cauți altceva mai bun.
Taur

Dacă rutina ta zilnică nu este echilibrată, așteaptă-te ca această Lună Plină să îți ceară schimbări majore pentru a reuși să îți îmbunătățești starea de sănătate. Unele afecțiuni mai vechi se pot reactiva sau poți descoperi că există probleme de care nu știai.
Nu ar fi rău să cauți și cauzele emoționale pentru că vei avea ocazia să te conectezi cu adevăratele tale nevoi. Poate fi o perioadă haotică și foarte obositoare, dar norocul îți surâde și ai mare șanse să închei luna martie într-o notă optimistă.
Gemeni

Eclipsa de Lună te va determina să te dedici cu toată seriozitatea pasiunilor tale și planurilor pentru viitor. Acest aspect astrologic te împinge către un sens mai radical al autenticității. Nu-ți mai face atâtea griji cu privire la ceea ce cred ceilalți despre tine. Canalizează-ți atenția pe ceea ce contează pentru tine. Acum este momentul să elimini tot ceea ce îți blochează inspirația și te împiedică să atragi ceea ce este cu adevărat destinat ție. Totodată, se pot produce schimbări pe plan sentimental. Dacă relația de cuplu nu este una solidă, se poate încheia.
Rac

Contextul astrologic ar putea să îți dea viața peste cap pentru a te determina să înfrunți obstacolele din viața personală. Este un moment oportun să lucrezi cu tine pentru a te elibera de bagajele emoționale care te împiedică să ai relații sănătoase. Astrele susțin dezvoltarea ta și dinamica în familie se poate schimba. Modul în care comunici cu cei dragi poate suferi modificări majore. Este posibil să nu mai fii atât de răbdător cu oamenii care nu îți respectă deciziile. Pe de altă parte, dacă ești prea autoritar, s-ar putea să fii nevoit să îți schimbi atitudinea și să le dai voie celorlalți să își controleze propriile vieți.
Leu

Eclipsa de Lună te îndeamnă să renunți la atașamentele toxice, dar și la atenția față de toate detaliile lipsite de sens. Aceste lucruri îți încetinesc evoluția. Este momentul să te concentrezi pe imaginea de ansamblu. Permite magiei acestui aspect astrologic să se manifeste. Nu vei simți lipsa a ceea ce a dispărut atât de mult pe cât crezi. Te vei simți motivat și pregătit să înveți lucruri noi. Poate fi o ocazie excelentă să călătorești și să întâlnești oameni care îți pot deschide noi perspective asupra vieții. Entuziasmul va crește pe măsură ce vei acționa în direcția corectă.
Fecioară

Contextul astrologic va elibera toate secretele și dorințele tale ascunse. Astrele te îndeamnă să începi curățenia de primăvară, atât la propriu, cât și figurat. Te vei simți mai liber și mai pregătit să începi o nouă etapă în viața ta. Este timpul să lași în urmă toate greutățile și blocajele și să te deschizi către oportunități noi.
Te numeri printre nativii care pot avea parte de schimbări și în plan amoros. Relația de cuplu poate trece printr-un moment de cumpănă dacă au existat certuri și neînțelegeri. Fie mergi mai departe alături de persoana iubită, fie decizi să renunți la această legătură.
Balanță

Eclipsa de Lună și Luna Plină care se formează în zodia ta, dragă Balanță, aduc transformarea în viața ta. Este momentul ideal să renunți la vechile tipare mentale și la nevoia de a satisface dorințele celorlalți. Meriți să fii autentic și să trăiești după propriile reguli și principii. Ar trebui să îți prioritizezi nevoile și să nu le mai sacrifici de dragul altora. Universul te împinge să evoluezi rapid și să închei relațiile toxice. Oamenii potriviți vor apărea în viața ta. Totodată, acest context astrologic poate aduce schimbări cu privire la situația ta financiară. Modul în care te raportezi la bani se poate modifica. S-ar putea să culegi roadele unei colaborări mai vechi.
Scorpion

Este un moment excelent pentru practici spirituale și mai multă odihnă. Îți va fi mai ușor să conștientizezi care sunt adevăratele tale nevoi și ce obiective ar trebui să urmezi. Se pot produce multe schimbări în plan profesional, mai ales în ceea ce privește programul. S-ar putea să nu îți mai dorești recunoaștere cu orice preț. Atenția se mută de la muncă la viața personală. Vei vrea să te bucuri mai mult de ceea ce îți face inima să vibreze. Pasiunile tale vor fi în centrul atenției, iar creativitatea va fi la cote înalte. De asemenea, capacitatea de a învăța va fi amplificată și poate fi o ocazie excelentă să studiezi ceva nou.
Săgetător

Vei avea ocazia să vezi care dintre relații nu sunt aliniate cu evoluția ta. Este momentul să păstrezi în jurul tău doar acele persoane care își doresc să strălucești și să ai succes. Vor apărea oportunități de a lega noi prietenii cu oameni mult mai compatibili cu tine din toate punctele de vedere. Mai multă atenție ar trebui să acorzi și colegilor de muncă sau partenerilor tăi de afaceri. S-ar putea să descoperi că unii dintre ei încearcă să obțină avantaje pentru ei, în detrimentul colaborării voastre. Situațiile ar putea fi destul de tensionate și este posibil să se ajungă la un final de etapă. Ar putea fi șansa ta de a-ți clădi un drum propriu în plan profesional.
Capricorn

Contextul astrologic îți lansează provocarea de a reuși să ajungi la un echilibru între responsabilitățile din viața personală și cele de pe plan profesional. Chiar dacă ești orientat către carieră, este timpul să renunți la tendințele de a-i satisface pe ceilalți sau de a fi perfecționist la locul de muncă. Acest lucru îți consumă multă energie. În plus, va trebui să fii atent și la starea ta de sănătate. Ai putea resimți profund efectele stresului și ale suprasolicitării. Este posibil să fie nevoie de o schimbare radicală a programului și a stilului de viață pentru a reuși să previi dezvoltarea unor afecțiuni. Este momentul să decizi în ce direcție vrei să te îndrepți.
Vărsător

Perspectivele tale asupra vieții se pot schimba. Ai parte de toată suținerea astrelor pentru a renunța la vechile credințe. Nu trebuie să știi toate răspunsurile ca să încetezi să mai trăiești ceva ce nu se aliniază cu nevoia ta de evoluție. Vei învăța din mers ce ai de făcut mai departe. Poate fi o perioadă de maximă intensitate emoțională. Totuși, nu trebuie să uiți că temerile pot fi depășite dacă îți faci curaj să le înfrunți. Poate fi momentul ideal să te detașezi de frici și dependențe.
Pești

Este momentul să tai legătura cu orice relații, temeri sau vinovății care ți-au consumat energia și forța. Unele secrete pot ieși la suprafață și te pot determina să acționezi, chiar dacă nu te simți pregătit. Dacă ai făcut ceva greșit în relația de cuplu, dar nu ai recunoscut, ai grijă pentru că s-ar putea să fii nevoit să te confrunți cu consecințele. Orice aventură sau infidelitate poate ieși la suprafață. Provocări pot apărea și în plan profesional. Nemulțumirile tale pot ajunge la apogeu și este posibil să apară tensiuni și certuri în relațiile cu colegii și superiorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

58 + = 64