BUNĂTĂȚI TRADIȚIONALE ÎN TALCIOCUL BUZOIAN

0
1018

Talciocul din Buzău își va extinde activitatea tradițională, permițându-le producătorilor locali sa-și vândă bunătățile la tarabe special amenajate. Astfel, micii producători buzoieni de brânză și produse lactate, dar și de fructe și legume își vor putea vinde marfa în cele două zile în care este deschis târgul de la marginea orașului.

Potrivit reprezentanților societății Piețe, Târguri și Oboare, în zilele următoare, în talcioc vor fi amenajate și spații corespunzătoare pentru comercializarea mieilor de Paște. Talciocul din Buzău este găzduit, în fiecare săptămână, sâmbăta și duminică, în spațiul târgului Drăgaica.

Tot acolo, în fiecare an este organizat și târgul Toamna buzoiană, în cadrul în care producătorii din județ își prezintă și vând diverse mărfuri, de la cele alimentare, până la cele de larg consum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

40 + = 48