SAM SMITH DAR ȘI DJ DE TOP MONDIAL, PE SCENA DE LA UNTOLD

0
121

Organizatorii UNTOLD se pregătesc pentru deschiderea unui nou capitol de festival confirmând deja câteva nume mari pentru ediția de anul acesta , care va avea loc între 8-11 august.

Pentru prima dată în România, pe scena festivalului UNTOLD va urca Sam Smith, artistul care deține un Oscar, un Golden Globe și cinci premii Grammy.

Un alt nume așteptat de fanii festivalului este trio-ul Swedish House Mafia care vine pentru prima dată pe scena UNTOLD.

În lineup sunt incluși DJ de top la nivel global: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine.

 

BILETE ȘI ABONAMENTE UNTOLD 2024

Fanii pot achiziționa abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de magie de pe untold.com.

Din data de 25 martie prețurile abonamentelor pentru ediția 2024 a festivalului UNTOLD vor crește, cei care optează pentru accesul general timp de 4 zile vor achita 159 Euro plus taxe.

Abonamente General Acces – 4 Zile – 864.20 Lei

Abonamente General Acces – 4 Zile – Pentru tinerii Under25 – 690.20 Lei

VIP Acces – 4 Zile: 2030.00 Lei

Abonamente Access General – 4 Bilete – 2992.80 Lei

Pe site-ul untold sunt prezentate și oferte de cazare la căminele studențești sau la hoteluri.

UNTOLD este unul din cele mai populare festivaluri din România și atrage anual fani din toate colțurile lumii. Recent, festivalul s-a clasat pe locul trei în Top 100 Festivals, realizat de DJ Mag, după Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

27 + = 30