MUTARE CU … EFECTE NEGATIVE

0
175

Începând de luni, 25 martie, peste 1.000 de elevi și cadrele lor didactice vor relua cursurile în clădirea reabilitată a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău. Timp de aproape 5 ani, cât a durat reabilitarea colegiului, copiii au învățat în clădirea care a aparţinut Liceului de Chimie, de pe strada Transilvaniei. Mutarea din ,,propria casă” a eminescienilor a fost însă una negativă. Ea s-a răsfrânt cel mai mult asupra procesului lor educațional. Spre exemplu, potrivit conducerii Colegiului Național ,,Mihai Eminescu”, acest lucru s-a simțit, mai ales în rezultatele obținute, an de an, de elevi la Bacalaureat.

Un alt efect negativ a fost dezinteresul elevilor din județ de a se mai înscrie la Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu”, odată cu schimbarea locației.

Colegiul  Naţional ”Mihai Eminescu” are, în acest an școlar, 1250 de elevi, dintre care 30 au diverse dizabilități. Proiectul de reabilitare a clădirii colegiului a durat, mai exact, 4 ani și 8 luni, o perioadă cu mult peste cea prevăzută în contract.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 5 =