„BUZĂUL CITEȘTE”, LA PRIMA EDIȚIE COMPETIȚIONALĂ

0
195

Primăria și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” organizează prima ediție a Concursului „Buzăul citește” în data de 22 aprilie, ora 11.00, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Este un concurs care se adresează elevilor din învățământul primar (clasele a III-a și a IV-a), gimnazial (clasele a V-a și a VI-a) și liceal (clasele a IX-a șia X-a) din municipiul Buzău.

Concursul de tip „quiz” are drept scop cultivarea interesului elevului pentru lectură, încurajarea lucrului în echipă și deprinderea spiritului de fair-play într-o competiție. Potrivit regulamentului, înscrierile se realizează în perioada 1-12 aprilie pe platforma Forms.

Cei interesați pot consulta regulamentul  pe site-ul Primăriei Municipiului Buzău, pe cel al Centrului Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” și pe pagina de Facebook „Buzăul citește”.

Fiecare echipă câștigătoare la categoria sa va aduce ca premiu,  în unitatea de învățământ, un frumos colț de lectură complet amenajat.

Concursul „Buzăul citește”  face parte din proiectul cu același nume, de educație și lectură, inițiat și susținut de Primărie în anul 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 46 = 53